23 Aralık 2013 Pazartesi

Sabah Uykum | Ahmet Batman



Soğuk Kahve'nin en güzeliydi 'Sabah Uykum' yazısı..
Benim gibi düşününlerin çoğunlukta olduğuna inanıyorum.Bu inançlarımın sebebi sosyal medyada deli gibi yapılan Sabah Uykum yazısı.. :)

Popüler olma durumunu ve herkesin elinde olma halini pek sevip alışamasam da bunları görmezden geldim.Bir de ilk kitabı okumuşum tadı damağımda kalmış ikinci kitabı almadan olur mu?
Aslında pek yorum gerekmiyor.En az Soğuk Kahve kadar tadı damağımda kaldı dediğim bir kitap oldu Sabah Uykum. 


Ahmet Batman kalemini konuşturmuş.
Kalemime nazar değer falan diye düşünmeden olduğu gibi yine yazmış. Okurken sayfalar arasında kayboluyorsunuz sonra da korkudan bırakıyorsunuz.Bu kadar çabuk bitmesin istiyorsunuz. 
Bittiğinde de yeni yemekten kalkıp acıkan insanlar gibi açlığınızla kalıyorsunuz..
İlk kitabın bir üst seviyesindedir.Her sıkıldığınız da elinize alacağınız güzelliktedir.Okuyun,okutun.Kaçırmayın. :)

Ahmet Batman söze gerek yok Sabah Uykum'un ilk baskısını almak için çırpındığım insan.. 


Arka Kapak

Sabah Uykum 

Belki bir kitabın aynı sayfasında ağlamışızdır. İşte bu haberimiz olmadığı halde dünyanın en güzel karşılaşması olabilir. 

Ben anlam veremiyorum yani neden bittiğine değil madem bitecekti neden bu kadar hevesli başladık? Ben ikimizdeki bu hevese anlam veremiyorum. Ne oldu bize bilmiyorum ama iyi şeyler olmadığını çok iyi biliyorum. Ya çok yanlış zamanda karşılaştık ya da hiç karşılaşmaması gereken iki insandık. Biz neydik bilmiyorum. Sevgili desem değil, aşık desem değil bildiğin rastlantıydık işte ondan öte gidemedik.

Sayfa Sayısı: 224
Baskı Yılı: 2013
Yayınevi: Destek Yayınları

2 yorum:

  1. Genelde şiir ve buram buram aşk kokan kitapları sevmem ama, "Ahmet Batman" herkese kendini çok sevdirmiş,o kadar güzel yorumlar alıyorum ki, sanırım artık dayanamayıp alacağım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnan ben de hiç sevmem. Ahmet Batman'da zaten öyle bayık bir Aşk kokma durumu söz konusu değil.Çok gülümsediğin ve eğlendiğin yerlerde olacak sana bu garantiyi verebilirim. :)

      Sil